Lyceo Examentraining 2020 – extra examenbegeleiding gewoon bij jou in de buurt
Om je extra goed voor te bereiden op je eindexamen(s), worden er voor alle leerlingen van SG De Langstraat (d’Oultremont College, Dr. Mollercollege, Walewyc Mavo en Van Haestrecht College) extra examentrainingen aangeboden. Dankzij de samenwerking binnen de scholengroep biedt Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aan. De tarieven zijn op de inschrijfpagina van Lyceo terug te vinden.

De voordelen van Lyceo Examentraining
Lyceo laat als enige examentrainer in Nederland jaarlijks de effectiviteit van de trainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij, SEO Economisch Onderzoek. Voor het 5e jaar op rij is gebleken dat de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief zijn. Deelnemers van de examentrainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd.

Inschrijven
Je kunt je vanaf nu heel gemakkelijk inschrijven voor een training op de speciale aanmeldpagina van Lyceo. Deze pagina is slechts toegankelijk voor examenkandidaten van jouw school. Ga naar www.lyceo.nl/doultremont en schrijf je in. Aanmelden kan tot 3 april 2020.

Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Dankzij onze samenwerking met scholen in heel Nederland zijn we in staat dagelijks kosteloos ondersteuning te bieden aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Dit doen we met het Lyceo Extra-programma. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra

Tot slot
Heb je vragen over de examentrainingen bij jou op school? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 071- 79 000 40, of via www.lyceo.nl

Wij wensen je heel veel succes met de voorbereidingen op je schoolexamens en je eindexamens!