Soms heeft een leerling problemen met één of twee vakken. Bijles is handig als een leerling een achterstand opgelopen heeft bij een vak, omdat het een bepaald onderdeel niet snapt of extra oefeningen nodig heeft.

Vaak is het voor een leerling fijn om voor een schriftelijke overhoring ( SO) of proefwerk net dat ene steuntje in de rug te krijgen, waardoor hij/zij een beter cijfer kan halen. Soms zijn een paar bijlessen voldoende om daarna weer zelfstandig verder te kunnen.

Maar het kan ook zo zijn dat een leerling voor een langere tijd bijles wil krijgen. Onze enthousiaste bovenbouwleerlingen verzorgen graag bijlessen voor de leerlingen van de onderbouw.

 ‘Mijn cijfer is omhoog gegaan en ik ken opeens ’n aardige leerling van de bovenbouw!’

Hoe werkt het ?

  • Uw kind meldt zich aan bij het leerlingenloket en krijgt een formulier mee voor thuis
  • U vult dit formulier in en de leerling geeft het af bij het leerlingenloket zodat wij op zoek kunnen gaan naar een geschikte ‘match’. Een bovenbouw leerling neemt contact op met u en uw kind voor een afspraak.
  • De bovenbouw leerling en u bepalen het tijdstip, het aantal lessen en de plaats van de les. Dit mag thuis, maar zeker ook op school. Ook maakt u afspraken over de betaling (wekelijks/maandelijks, contant ). Onze adviesprijs is € 5,- per uur.
  • Uw kind start dan met de bijles in een bepaald vak.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de leerlingcoördinatoren bovenbouw havo/vwo.